Video clip by BO feat Stan Music - BO Lyrics - Bo/Stratos Antipariotis - Directed by : Sherif Francis



Θα’ θελα όλοι να περνάμε καλά μη ζηλεύεις μην παιδεύεσαι….
Το εν λόγω video clip το δανείστηκα από το facebook της μικρής μου κόρης.
Ακούγοντας τα λόγια του τραγουδιού αλλάζει η διάθεσή σου, πνέει ένα αεράκι αισιοδοξίας και διώχνει, έστω και για λίγο, τα μαύρα σύννεφα των οικονομικών εξελίξεων, της πολιτικής μιζέριας, των..., της..... Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν τρόποι για να περνάμε καλά, αρκεί να έχουμε θετική άποψη για τη ζωή και να αναζητούμε πραγματικούς φίλους που θα έχουν τη διάθεση να μας ακούσουν (χωρίς μακρόσυρτους μονόλογους και προβολή αυθεντικών απόψεων) και θα θελήσουν να μοιραστούν μαζί μας την όποια θετική πλευρά της ζωής.

Βέβαια οι στίχοι του τραγουδιού επαναλαμβάνουν πολλές φορές το «θα», αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με τα «θα...θα…θα…» των πολιτικών μας ανδρών (τη λέξη «ανδρών» θα την έγγραφα με «Α» κεφαλαίο, αλλά είναι κρίμα να πάει στράφι. Βέβαια πολλές φορές στο "Α" δίνουμε και αρνητική έννοια, όταν π.χ. λέμε "είσαι.. άχρηστος, τονίζοντας-φωνάζοντας: με κεφαλαίο το άλφα ).

Γελάστε με τον ανεπανάληπτο και αξέχαστο Λάμπρο Κωνσταντάρα στο έργο "Υπάρχει και Φιλότιμο", το οποίο παρεμπιπτόντως παραμένει πάντα επίκαιρο.

Μαυρογιαλούρος - "Θα σας εξαφανίσουμε...θα... θα... θα..."  http://www.youtube.com/watch?v=XAddKFW5Cuc

Οι αυθεντικοί αγωνιστές δημοσιογράφοι δεν πτοούνται ούτε φιμώνονται

Αυτές τις ημέρες  ο Ελληνικός Λαός  εκφράζει τα  θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια  του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια, που έχασε τη ζωή του μετά από τη δολοφονική και άνανδρη επίθεση που δέχτηκε έξω από το σπίτι του.
Οι αυθεντικοί αγωνιστές δημοσιογράφοι που υπερασπίζονται το ιερό δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου δεν τρομοκρατούνται, δεν πτοούνται ούτε φιμώνονται, απλά δολοφονούνται από εκείνους που δεν αντέχουν την αλήθεια, γιατί η αποκάλυψή της απλά τους πονάει και μάλιστα τους πονάει ποικιλοτρόπως.
Πιστεύω ότι υπάρχουν ή θα υπάρξουν και άλλοι δημοσιογράφοι με το θάρρος της γνώμης τους, ανάλογο εκείνου του Σωκράτη Γκιόλια, οι οποίοι θα συνεχίσουν να εκφέρουν την άποψή τους για τα πολιτικά-κοινωνικά δρώμενα της χώρας, αποκαλύπτοντας στο λαό τα όσα άνομα συμβαίνουν πίσω από την πλάτη του.
Είναι πια καιρός όλοι αυτοί οι μεγαλο-δημοσιογράφοι που κόπτονται για την άψογη λειτουργία της Δημοκρατίας και της «Ανεξάρτητης Δημοσιογραφίας» να μας αποδείξουν ότι έχουν τα κότσια να εγκαταλείψουν τις στημένες ειδήσεις των «Αξιόπιστων Μεγάλων Τηλεοπτικών Καναλιών», και να βαδίσουν το δρόμο της αλήθειας. Από τη μια προσπαθούν συνεχώς να μας πείσουν για την αναγκαιότητα των σκληρών οικονομικών μέτρων και από την άλλη κοπιάζουν να μας αποδείξουν ότι η όποια αντίδραση των εργαζομένων θα βλάψει τη χώρα, θα τη στείλει στη χρεοκοπία, θα υποχρεώσει τη χώρα σε στάση πληρωμών, κ.λπ. Ας μην κοπιάζουν τόσο πολύ γιατί ή πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού έχει προ πολλού καταλάβει το ρόλο τους, το ρόλο δηλαδή του λεκτικού τρομοκράτη.
Περιμένουμε λοιπόν από τους μεγαλο-δημοσιογράφους, σε ένδειξη τιμής προς τον Σωκράτη Γκιόλια και προς τιμήν του λειτουργήματός τους, να μας αποκαλύψουν τις όποιες παράνομες πράξεις (με ονοματεπώνυμα) έχουν γίνει εις βάρος του Ελληνικού Λαού, γιατί ο κόσμος γνωρίζει πολύ καλά ότι η αφεντιά τους γνωρίζει πολλά, αλλά δεν τα βγάζει στη φόρα.
 «Αυτού γαρ και Ρόδος και πήδημα», δηλαδή «ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα»
Ο Ελληνικός Λαός θα πρέπει από τη μεριά του να αξιοποιήσει τη συσσωρευμένη εμπειρία του, και απαλλαγμένος από το αίσθημα της μιζέριας και της κακομοιριάς, να σκεφτεί με ωριμότητα και να αποφασίσει επιτέλους εάν θα συνεχίσει να ανέχεται καταστάσεις και συμπεριφορές  που τον υποτιμούν και του δημιουργούν ενοχές. Έτσι λοιπόν εάν οι θυσίες που του επιβάλλουν δεν πιάσουν το στόχο της ευημερίας των πολλών και όχι των ολίγων, των σκληρά εργαζομένων και όχι των ακαμάτηδων-αεριτζήδων, τότε θα πρέπει να λύσει το γόρδιο δεσμό της πολιτικής αναλγησίας με τον τρόπο που επέλεξε ο Μέγας Αλέξανδρος. Μπορεί και ο λαός, εάν το θελήσει, να γίνει Μέγας.