Video clip by BO feat Stan Music - BO Lyrics - Bo/Stratos Antipariotis - Directed by : Sherif Francis



Θα’ θελα όλοι να περνάμε καλά μη ζηλεύεις μην παιδεύεσαι….
Το εν λόγω video clip το δανείστηκα από το facebook της μικρής μου κόρης.
Ακούγοντας τα λόγια του τραγουδιού αλλάζει η διάθεσή σου, πνέει ένα αεράκι αισιοδοξίας και διώχνει, έστω και για λίγο, τα μαύρα σύννεφα των οικονομικών εξελίξεων, της πολιτικής μιζέριας, των..., της..... Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν τρόποι για να περνάμε καλά, αρκεί να έχουμε θετική άποψη για τη ζωή και να αναζητούμε πραγματικούς φίλους που θα έχουν τη διάθεση να μας ακούσουν (χωρίς μακρόσυρτους μονόλογους και προβολή αυθεντικών απόψεων) και θα θελήσουν να μοιραστούν μαζί μας την όποια θετική πλευρά της ζωής.

Βέβαια οι στίχοι του τραγουδιού επαναλαμβάνουν πολλές φορές το «θα», αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με τα «θα...θα…θα…» των πολιτικών μας ανδρών (τη λέξη «ανδρών» θα την έγγραφα με «Α» κεφαλαίο, αλλά είναι κρίμα να πάει στράφι. Βέβαια πολλές φορές στο "Α" δίνουμε και αρνητική έννοια, όταν π.χ. λέμε "είσαι.. άχρηστος, τονίζοντας-φωνάζοντας: με κεφαλαίο το άλφα ).

Γελάστε με τον ανεπανάληπτο και αξέχαστο Λάμπρο Κωνσταντάρα στο έργο "Υπάρχει και Φιλότιμο", το οποίο παρεμπιπτόντως παραμένει πάντα επίκαιρο.

Μαυρογιαλούρος - "Θα σας εξαφανίσουμε...θα... θα... θα..."  http://www.youtube.com/watch?v=XAddKFW5Cuc

6 σχόλια:

Unknown είπε...

Πραγματικά αυτό το τραγουδάκι σου φτιάχνει τη διάθεση .... σε γλυκαίνει λίγο ... :)

Act είπε...

AΡΑΓΕ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΙΛΟΤΙΜΟ-ΤΣΙΠΑ????

Scorpion49 είπε...

@aktinidios: Πιστεύω ότι υπάρχουν έντιμοι πολιτικοί οι οποίοι ντρέπονται για λογαριασμό των συναδέλφων τους. Εάν όμως θέλουν ο Ελληνικός λαός να τους έχει σε εκτίμηση θα πρέπει να υψώσουν φωνή διαμαρτυρίας για όσα στραβά συνεχίζουν να γίνονται σ' αυτή τη χώρα. Ας το τολμήσουν!!

Εκείνος είπε...

Κορυφή ο Κωνσταντάρας! Πραγματικά πάντα επίκαιρο.

Την καλησπέρα μου.

Παναγιώτης είπε...

Η τέχνη είναι συνυφασμένη με το ποιόν του ανθρώπου. Όλοι μας σε κάποια στιγμή της ζωής μας εν γνώση μας η μη την υπηρετήσαμε. Όσες φορές η τέχνη υπηρέτησε τον άνθρωπο δημιούργησε κοινωνίες σκλάβων και αθλίων.
Αυτές τις δύσκολες ημέρες και ευτυχώς όχι (ακόμα) ώρες της Ελλάδας μπορεί να στηλιτεύσει με το αέναο "βλέμμα" της τα κακώς κείμενα και να προωθήσει έμπρακτα τη "διόρθωσή" τους.
Θα συμφωνήσω με το Scorpion49 πιστεύω ότι υπάρχουν ηθικοί Άνδρες στην πολιτική, ο σιωπών όμως δοκεί συναινείν... Οπότε πρέπει να φωνάξουν για να τους ακούσουμε!
Κλείνοντας πιστεύω πως όταν αλλάξει ο λαός τότε πρέπει να περιμένουμε να αλλάξουν και οι πολιτικοί...

Scorpion49 είπε...

@ Παναγιώτη: Η τέχνη έχει διττή αποστολή, την ψυχαγωγία και τον πολιτισμό. Πολιτισμός, μεταξύ άλλων, σημαίνει αξιοπρεπή διαβίωση για τους πολίτες που έχουν διάθεση να προσφέρουν και να δημιουργήσουν. Πολλοί μετρούν τις αντοχές της κυβέρνησης και των πολιτών, και όταν δουν προς τα που γέρνει η πλάστιγγα τότε παίρνουν θέση, ώστε να δικαιωθούν εκ του ασφαλούς. Είναι όμως κρίμα, γιατί εάν συνεχίσουμε να συμπεριφερόμαστε-ενεργούμε κατ’ αυτόν τον τρόπο τότε τα χειρότερα έπονται! Εάν οι πολιτικοί μας δε δώσουν την πρέπουσα λύση στα τρέχοντα προβλήματα θα τη δώσουν οι πολίτες, εάν όχι θα ομολογήσουμε για μια φορά ακόμα "έχουμε ότι μας αξίζει".