Καλό κατευόδιο στο Δημήτρη Κοτζαρίδη (1958-2011)!!!

Τα φαντάσματα του..... μέλλοντος;

Τα εμφανιζόμενα στο πρωτοσέλιδο φαντάσματα έχουν στοιχειώσει το μέλλον των παιδιών και των εγγονών μας;

Όσο μακάβριο και αν φαίνεται το εν λόγω σατυρικό πρωτοσέλιδο ας το δούμε λίγο και από τη σοβαρή του πλευρά, και ας πάρουμε έγκαιρα τις δικές μας αποφάσεις - ευθύνες, πριν φθάσει η Παρασκευή και 13, 2013, γιατί τότε θα είναι πλέον πολύ αργά.

Πηγή φωτό: email φίλου

Ξεπέρασαν τα εσκαμμένα οι ….. μπαχαλάκηδες….


Σήμερα οι γνωστοί άγνωστοι, οι επονομαζόμενοι κατά τα ΜΜΕ «μπαχαλάκηδες», οι γνωστοί κουκουλοφόροι, εξαπέλυσαν ευθεία δολοφονική επίθεση εναντίον των ειρηνικών διαδηλωτών, δείχνοντας έτσι ξεκάθαρα αυτή τη φορά ποιος πραγματικά είναι ο στόχος τους. Τραγικός απολογισμός των επεισοδίων ο θάνατος του άτυχου οικοδόμου Δ. Κοτζαρίδη, οικογενειάρχη δυο παιδιών, που έπεσε θύμα της προσχεδιασμένης επίθεσης. Πότε επιτέλους θα σταματήσει αυτό το κακό; Γιατί θα πρέπει μια ειρηνική διαδήλωση να μετατρέπεται από 200-300 νεαρούς γνωστούς-αγνώστους σε κόλαση, και το κέντρο της Αθήνας να ενταφιάζεται; Λένε οι κυβερνώντες ότι θέλουν την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου, ότι θέλουν την αναβάθμιση του κέντρου της Αθήνας, τη βελτίωση του τουρισμού, την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας, αλλά και τη γενικότερη βελτίωση της εικόνας της χώρας. Στο χέρι τους λοιπόν είναι να το πράξουν, με έναν πολύ απλό τρόπο. Να μας απαλλάξουν από την παρουσία τους, και αυτό γιατί μας έχουν κουράσει με την υποκρισία τους, μας έχουν πικράνει με τη δουλοπρέπεια τους, με την κοροϊδία τους, με την αναλγησία τους, και με πολλά άλλα. Είναι με λίγα λόγια ανεπιθύμητοι, ειδικά μετά από όσα συνέβησαν σήμερα.

Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου Δ. Κοτζαρίδη.


Ευχόμαστε όλοι να είναι το τελευταίο θύμα παράλογης συμπεριφοράς "ανθρώπων", ή των ομάδων εκείνων που έχουν συγκεκριμένους αντιλαϊκούς στόχους και επιδιώξεις.