Λέτε να μας καταντήσουνε κουρούπες;


Το τελευταίο διάστημα μας βομβαρδίζουν με ειδήσεις περί σχεδιαζόμενου «hair cut» των ελληνικών ομολόγων, με παράλληλο βομβαρδισμό καταστροφικών συνεπειών για την ελληνική οικονομία από την εφαρμογή ενός τέτοιου σχεδίου. Θα έλεγα στους ανησυχούντες οικονομικούς μας καπεταναίους ότι, τουλάχιστον για την αφεντιά μου, φρόντισε πριν από πολλά έτη η μητέρα φύση και διαμόρφωσε το πάλε ποτέ μαλλιαρό μου κρανίο σε κάμπριο, τώρα αν επέλθει και ένα περαιτέρω «hair cut», τότε είναι βέβαιο ότι θα χρειαστώ μάλλινο προστατευτικό σκούφο. Ας σοβαρευτώ όμως γιατί η κατάσταση είναι άκρως επικίνδυνη. Η πλειοψηφία των ελλήνων πολιτών θα καταντήσουνε «κουρούπες», και τότε κανένα ασφαλιστικό ταμείο δε θα αντέξει το οικονομικό βάρος της ψυχολογικής υποστήριξης των ανά την Ελλάδα κάμπριο (συνώνυμη λέξη του «κουρούπα»).
Πως όμως αντιμετωπίζεται η σύγχυση και ο φόβος που δημιουργούν όλες αυτές οι φημολογίες, εντός και εκτός Ελλάδας, για επιβεβλημένο κούρεμα; Μια είναι η λύση,  η «after hair cut” χρήση περουκών, τα στυλ και οι αποχρώσεις των τριχών θα αποφασιστούν σε σύνοδο κορυφής με προεδρεύοντα τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο ο οποίος, λόγω θέσης,  διεκδικεί περούκα με λευκές μπούκλες, πλουμισμένη με ολίγες κιτρινωπές τούφες, τις λεγόμενες «μες» κατά την κομμωτική τέχνη. Στη συνεδρίαση έχει προσκληθεί και ο μέγας ειδικός επί των τριχών ο διάσημος-συμπαθέστατος Τρύφωνας ξέρεται, το τρελό παιδί της βούρτσας-χτένας, αλλά και του φοβερού γέλιου, ο οποίος όπως λέγεται θα αναλάβει την ίδρυση-διεύθυνση δημοτικών επιχειρήσεων παραγωγής περουκών και λοιπών αξεσουάρ, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των δημοτών με το μικρότερο δυνατό κόστος. Ο Τρυφωνάκος θα συμβάλλει επίσης τα μάλα με την κατάθεση προχωρημένων προτάσεων, όπως το ξεμάλλιασμα των ελληνικών ομολόγων, την προσθήκη ψεύτικης κόμης (γλωσσολογική ετυμολογία της λέξης «περούκα») σε στυλ 50-50, κ.λπ. Μετά θα διδάξει στο Θεόδωρο την τέχνη του πλεξίματος κοτσίδων, και εκείνος με τη σειρά του θα διοργανώσει ανοικτά σεμινάρια, σε πλατείες, πάρκα, στάδια (στη βουλή θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, ποιος ξέρει τι παίζεται εκεί μέσα...), ώστε ο ελληνικός λαός να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και να είναι έτοιμος για την αντιμετώπιση του επερχόμενου "hair cut shock".
Και η τριχο-διαπραγμάτευση δεν έχει τελειωμό, θα συνεχιστεί και σε προσεχή fora όπου θα ξεδιπλωθούν οι αστείρευτες ιδέες των μελών της συνομοσπονδίας κουρέων-κομμωτών (βλέπε 300ων της βουλής) για την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης καλλωπισμού των οσονούπω κουρούπιδων ελλήνων πολιτών!!

Χαλαρώστε, οι 300σιοι*+1νας** κομμωτές θα μας δείξουν το μονοπάτι εξόδου από την κρίση και την αποφυγή του αναγκαστικού "hair coupe"!

Έλεος παιδιά, μου έχει σηκωθεί το......... περουκίνι!!

*300σιοι = Αλμπάνιδες-ισσες της τέχνης τους.
**1νας = Τρύφωνας ο μοναδικός.