Η Δημοκρατία κάνει πάσα στη Χρεοκρατία


Το Ντοκιμαντέρ που είδε μισό εκατομμύριο σε 5 ημέρες!



Ιδού η αποκάλυψη των μεθοδεύσεων-κινήσεων του παγκόσμιου καπιταλισμού, και των ανά την υφήλιο δικτατόρων.

Κάποιοι αντέδρασαν, μικρός ο αριθμός, χρειάζεται να ενισχυθεί, για να δώσουμε στους δυνάστες των λαών να καταλάβουν -αν και το μυαλό τους το μόνο που μπορεί να επεξεργαστεί είναι το πώς θα βελτιώσουν τα τερατώδη τους σχέδια που έχουν να κάνουν με κάθε μορφή καταπίεσης των πολιτών, στο όνομα φυσικά της εξουσίας τους και του άκρατου πλουτισμού τους-  ότι υπάρχει κοινωνική αντίδραση η οποία θα υψώσει τείχος απέναντι στα επαχθή σχέδια τους (αφού συνετιστούν τα τείχη θα πέσουν, με την ευχή να μην χρειαστεί να ξαναϋψωθούν).

Κάποιος στο ντοκιμαντέρ λέει: Don’t fight against the doctors! Εμείς του λέμε (μεταφορική η όλη έκφραση): Δεν πολεμάμε τους ορκισμένους στον Ιπποκράτη γιατρούς που συνεχίζουν να τιμούν τον όρκο τους, αλλά εκείνους που με τα διάφορα γιατροσόφια τους μάς οδηγούν κατευθείαν στον εξευτελισμό, στη μιζέρια και τελικά στο θάνατο.

Συγχαρητήρια λοιπόν στους δημοσιογράφους Άρη Χατζηστεφάνου, Κατερίνα Κιτίδη και σε όλους τους συντελεστές του εξαιρετικού ενδιαφέροντος ντοκιμαντέρ. Τους ευχόμαστε να συνεχίσουν, με ανάλογης δημοσιογραφικής ποιότητας έργα, να διαφωτίζουν τους πολίτες για όσα πραγματικά συμβαίνουν γύρω από τα πολιτικο-οικονομικά δρώμενα ανά την υφήλιο. Ευχόμαστε επίσης, ο μύλος της επιτυχίας να μην αλέσει τους ευγενείς στόχους τους, αλλά να τους δώσει μεγαλύτερη ώθηση για νέα αξιόλογα ντοκιμαντέρ!

Τα λόγια περιττεύουν, ας δούμε κατάματα την πραγματικότητα, ας ξυπνήσουμε επιτέλους, και ας τους δηλώσουμε ότι, μέχρις ότου αλλάξουν ρότα, θα είναι "Personas non gratas"="ανεπιθύμητα πρόσωπα". Όσον αφορά τα δικά μας, εκτός από τις ψευτοεξεταστικές για τη διερεύνηση των κάθε είδους λαμογιών των πολιτικών μας ταγών, θα πρέπει να απαιτήσουμε την εδώ και τώρα σύσταση  μιας πραγματικά ανεξάρτητης "Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου", έχουμε το παράδειγμα του Ισημερινού (Ecuador) παρά τα όποια προβλήματα, τα αποτελέσματα της οποίας να δημοσιοποιηθούν  στο κοινό, για να μάθει ο καθένας μας εάν πραγματικά "τα φάγαμε όλοι μαζί".

Καλό Πάσχα!!