Ακμάζουσα παρακμή



Ο αγαπητός μας Γιάννης Ζουγανέλης είναι ανεπανάληπτος. Εύγε του!!
Οι ειδικοί λοιπόν συσκέφτηκαν και απεφάνθησαν: Λόγω της αύξησης του προσδόκιμου ζωής οι εργαζόμενοι θα τύχουν του ευεργετικού προνομίου να εργάζονται τουλάχιστον μέχρι τα 65-70 τους χρόνια με προοπτική παράτασης των εν λόγω ορίων. Εντός του επόμενου διαστήματος, το οποίο αφορά έναν ορίζοντα 30 ετών, η Βουλή των Ελλήνων θα ψηφίσει νόμο οι διατάξεις του οποίου θα προβλέπουν την παροχή όλων των αναγκαίων μέσων στους εργαζόμενους του δημόσιου τομέα ώστε να τους κρατάει ζωντανούς και με αναπτερωμένο το ηθικό (π.χ. πολυβιταμίνες, βασιλικό πολτό, μια ρωσίδα μασέρ ανά πέντε εργαζόμενους, με πρόβλεψη για αναβάθμιση των εν λόγω υπηρεσιών εφόσον φυσικά τα δημοσιονομικά του κράτους θα το…. επιτρέπουν). Η κυβέρνηση έχει ήδη διαπραγματευτεί και επιτύχει μυστική συμφωνία με το ΣΕΒ και τους λοιπούς εταίρους του ιδιωτικού τομέα για την παροχή Extra Bonus σε όσους υπαλλήλους παραμείνουν στην εργασία τους και πέραν των 70 ετών (δεν το αποκαλύπτει στους εργαζόμενους για να μην πάθουν έμφραγμα από τη χαρά τους). Έτσι αγαπητοί μου συμπολίτες η κυβέρνηση θα επιτύχει επιτέλους να αλλάξει την αναλογία «εργαζόμενων προς συνταξιούχους» δηλαδή το 2,5/1 που είναι σήμερα (αφορά το ΙΚΑ) σε 20/1 μέσα στα επόμενα 256,56 χρόνια (σύμφωνα με τις μελέτες των ειδικών οι  15 από τους είκοσι εργαζόμενους θα είναι ηλικίας μεταξύ 55-65 ετών κάτι που θα συμβάλει στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών η οποία, όπως καταλαβαίνεται, θα βασίζεται στην πολυετή εμπειρία και την αστείρευτη όρεξη για δουλειά των αγέραστων υπαλλήλων. Θα πρέπει να ομολογήσουμε ότι, εφόσον εντός των επόμενων 25 ετών, επιτευχθούν οι στόχοι του Μνημονίου και της επαναστατικής Μεταρρύθμισης του Ασφαλιστικού Συστήματος καθώς επίσης και των σχετικών διατάξεων περί της αναμορφώσεως των εργασιακών σχέσεων, τότε το συνταξιοδοτικό σύστημα θα πρέπει να καλύπτει πλήρως τις συντάξεις των ασφαλισμένων, οι οποίοι παρεμπιπτόντως θα είναι πανευτυχείς διότι, όταν θα τους έχει απονεμηθεί η σύνταξή τους, θα έχουν τη μέγιστη τύχη να παίζουν ηλεκτρονικά και να πηγαίνουν εκδρομές παρέα με τον Άγιο Πέτρο.
Κάποιοι κακόβουλοι-υστερόβουλοι συμπολίτες μας, έγραψαν στον τοίχο:
«Μισές να είναι οι ώρες όλων σας»
Δεν νομίζετε ότι είναι απαράδεκτο εκ μέρους των ως άνω συμπολιτών μας να καταριόνται τοιουτοτρόπως τους εθνικούς μας ευεργέτες;
Για τη φωτογραφία έκανα χρήση της ιστοσελίδας http://www.topontiki.gr

1 σχόλια:

Unknown είπε...

ε ναι λοιπόν ...ας μιλήσουμε λογικά όπως λέει και ο Ζουγανέλης...κανένας να μην πεθάνει πρίν τα 150...όχι απλά αγέραστοι υπάλληλοι ..αλλά κι αχορταγοι συνταξιούχοι!!